Ja hem superat la meitat de l’agost i de l’etapa canicular, quan la calor és màxima, però encara ens queda més d’un mes d’estiu i la calor continuarà amb nosaltres amb insistència i xafogor.

 

I és que aquesta setmana ha estat molt xafogosa, amb màximes però que han anat baixant una mica, dels 34 als 30 graus, i amb mínimes altes, entre els 15 i els 19 graus que han molestat molt per dormir, i només hem tingut algun ruixat a l’interior, sense arribar a la costa.

 

I per al cap de setmana esperem un temps tranquil, amb núvols més densos el divendres, que es retiraran el dissabte, quan tindrem més sol, però el diumenge tornaran a guanyar força.

 

Malgrat els núvols les precipitacions no ens acabarien d’arribar, el divendres es quedaran lluny a ponent, dissabte farà bon dia, i diumenge podríem tenir alguna gota al vespre a l’interior.

 

Així que dissabte farà bon temps, sense núvols, només podem tenir núvols més densos que estaran atrapats a  la platja. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 30 graus, les mínimes dels 17.

 

I el diumenge tindrem més núvols, sobretot sobre la línia de la costa, les màximes seran més baixes, tindrem 27-28 graus.

 

La mar estarà prou calmada, però podem tenir onades en algun moment de 125 cm a la platja. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25-26 graus. I el vent serà bàsicament de component sud, amb alguns moments canviant a tramuntana, amb cops de fins a 35 km/h.

 

Durant la setmana vinent les màximes no s’enfilaran tant i tindrem màximes que no superaran els 30 graus, les mínimes continuaran sent xafogoses a principis de setmana, amb 19 graus, després ja baixarien una mica i no esperem pluges importants.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*