Platja d’Aro celebra des d’avui i fins al 16 d’agost la seva Festa Major 2020, amb una vintena d’activitats adaptades a les circumstàncies actuals: totes són gratuïtes, a l’aire lliure i tenen l’aforament limitat o bé cal recollir l’entrada prèviament.
L’agenda d’actes ofereix una proposta que té la voluntat d’esdevenir atractiva per a tots els públics i totes les edats, on la música i l’animació infantil i familiar són les grans protagonistes de la programació.

Les activitats infantils i les sardanes a la Plaça Major tenen l’aforament limitat, però no requereixen d’entrada; en canvi les actuacions musicals a la Plaça del Mil·lenari o a la zona de la Masia Bas (amb una capacitat de 500 persones i seients respectant la distància de seguretat) cal retirar prèviament l’entrada: de dilluns a divendres (9-21 h) o els caps de setmana (11-13 h i 18-21 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro; i de dimarts a divendres -de l’11 al 16 d’agost- (18-21 h) o el cap de setmana 15 i 16 d’agost (11-13 h i 18-21 h) al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro.

Podeu consultar totes les activitats i el programa al següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*