festival espurnes maria del mar bonet

Maria del Mar Bonet i Borja Penalba van brillar ahir durant l’estrena de la tercera edició del Festival Espurnes. Prop de dues hores de concert, a la Plaça del Castell de Llagostera, van enlluernar als espectadors, ordenadament asseguts i distanciats per les mesures de seguretat contra la COVID-19. Cançons del seu extens repertori, amb dedicatòries a Lluís Llach, assegut entre el públic, i records als presos polítics, van fer emocionar i despertar aplaudiments entre els assistents.  

Ha estat un concert diferent, íntim amb un aforament limitat a 250 persones,  amb una sonoritat espectacular que ha permès gaudir de les virtuoses veus i les guitarres a la falda de la torre de la presó, acuradament il·luminada amb efectes de màpping . 

La cantant, pianista i compositora, Carolina Alabau, va actuar com a telonera, fent duet amb Luis Robisco. 

Entre el públic, llagosterencs i molts foresters que no s’han volgut perdre el primer dels tres dies de concerts que configuraran el Festival Espurnes d’enguany, organitzat per La Tornada, amb el suport de l’Ajuntament de Llagostera i la Diputació de Girona. 

Els propers concerts aniran a càrrec d’Obeses i Sotrac, el 26 de setembre a les 21h, i de Cesk Freixas, Pau Alabajos, Mireia Vives i Borja Penalba que retran homenatge a la figura d’Ovidi Montllor, coincidint amb el 25è aniversari de la seva mort. Serà el 18 d’octubre a les 12 del migdia, també a la Plaça del Castell. 

Les entrades són limitades. Les podeu adquirir a http://www.festivalespurnes.cat  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*