Després d’una exitosa estrena l’estiu passat, aquesta setmana arriba la segona edició del Summer Market La Industrial, del 4 al 9 d’agost (18-24 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró amb entrada gratuïta. Una proposta lúdica que amb el lema Let’s make it a classic proposa gaudir dels vespres d’estiu a l’aire lliure amb compres i oci, música en directe i disc-joqueis, gastronomia i copes, activitats infantils i performances en un espai de 7.000 m2 amb 2.000 m2 d’aparcament lliure.

En el programa d’activitats destaca el show diari del Màgic Andreu (20.30 h) i les actuacions musicals en directe de Toni Cayena, Veil o Aisha Fay Acoustic Trio. El conjunt de l’esdeveniment ha adaptat el format i l’aforament als requisits de seguretat i protocols sanitaris del moment. Organitza La Industrial Markets & Events amb el suport i col·laboració d’AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, l’Associació S’Agaró-Sant Pol Es Mou, Alfa Romeo i Nauticas Metropol.

La proposta s’emmarca en el conjunt d’activitats d’estiu a S’Agaró que malgrat la suspensió d’algunes activitats com el Magic Night o el Festival Internacional de Música a l’Església de l’Esperança, sí que ha celebrat la Festa Major d’Estiu a primers de juliol també al Parc de Sant Ramon. El mateix espai és escenari de les cantades d’havaneres dels conjunts Americanus i L’Empordanet (dissabtes 18 de juliol i 8 d’agost, 22.30 h), de sardanes per escoltar amb La Flama de Farners (dimarts 18 de juliol i diumenge 19 d’agost, 19.30 h) i de les projeccions d’autocinema de Grease i Regreso al futuro (dijous 30 de juliol i 20 d’agost, 22 h, amb inscripció prèvia).

La vila de S’Agaró també acull dues sessions de la proposta de ioga integral Desperta els sentits en indrets amb encant del municipi (dissabtes 4 de juliol i 22 d’agost, 7.30 h, amb inscripció prèvia) i el seu Camí de Ronda, escenari d’una doble oferta de visites guiades amb l’acompanyament de guia local: en castellà i francès (dimecres 8 i 22 de juliol, 5 i 19 d’agost i 2 de setembre, 19 h, amb inscripció prèvia) o en català i anglès (dimecres 15 i 29  juliol i 12 i 26 d’agost, 19 h, amb inscripció prèvia).

Més informació al perfil d’Instagram del festival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*