Redescobreix el Gironès

Des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès ha posat en marxa la campanya “Redescobreix el Gironès”, dirigida a mercats locals i de proximitat, amb l’objectiu de promocionar la comarca com a destinació d’interior sota la marca turística Gironès, terra de passeig.

Es tracta d’una sèrie gràfica formada per tres cartells que representen diferents tipologies de turisme que ofereix la comarca, amb els quals es pretén animar a la gent a descobrir – i redescobrir – la diversitat de paisatges i atractius que es poden trobar al Gironès: Ciutats monumentals, miradors infinits, jaciments arqueològics, pobles medievals, llegendes fantàstiques… Sobretot aquest any en el que el turisme de proximitat i la descoberta de l’entorn més proper es preveu com l’opció més escollida per aquestes vacances.

Pel que fa al seu disseny, la campanya segueix el mateix estil gràfic i tonalitats que la nova guia turística – que es va publicar a principis de juliol – per tal de reforçar la seva promoció i fer-la més identificable. En aquest sentit, a cadascuna de les peces de la campanya també hi ha un codi QR que es pot escanejar i permet descarregar-se la guia en format digital.

Des de l’Àrea de Turisme s’ha decidit apostar per una imatge més propera i visual caracteritzada per l’ús d’il•lustracions personalitzades, creant així un estil diferenciat i original que permeti captar l’atenció del visitant i traslladar-lo dins un imaginari subjectiu i ple de possibilitats on passar les seves vacances ideals.

D’aquesta campanya se’n farà difusió a través de diversos suports publicitaris tant físics com digitals a partir del seu llançament i durant l’estiu, i en la mesura que la nova normalitat ho permeti, s’activarà una segona onada de la campanya a partir de tardor i amb continuïtat el 2021.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*