Ja estem a la meitat del mes de juliol i el cert és que aquest estiu no està resultant tan càlid com els dels anys anteriors.

Sí, aquests dies les màximes han anat oscil·lant al voltant dels 30 graus, baixant fins i tot fins als 25 graus. I també hem tingut núvols densos que ens han deixat uns 20 l/m2 repartits en tres episodis de precipitació.

I aquest cap de setmana tindrem un inici de la remuntada de les temperatures, amb la millora del temps, però encara amb alguns núvols sobretot el divendres; dissabte i diumenge ja tindrem cels més clars, amb permís d’alguns núvols prims que enteranyinaran el cel.

Les pluges dels darrers dies ja s’hauran retirat i en principi el cap de setmana estarà lliure de precipitacions, tindrem uns dies molt tranquils.

Divendres començaran a pujar les temperatures i els núvols de divendres deixaran pas a grans clarianes i moltes estones de Sol ja el dissabte, quan les màximes arribaran als 29 graus i les mínimes estaran entre els 16 i els 18, sense precipitacions.

I el diumenge serà un dia calcat, però tindrem més calor, arribant les màximes al llindar dels 30 graus, les mínimes es mantindran igual, tindrem més Sol i no esperem pluges de tarda.

La mar estarà força calmada, amb onades que poden arribar als 50 cm i la temperatura de l’aigua està baixant una mica, serà d’entre 22 i 23 graus. I el vent aquest cap de setmana serà bàsicament de component nord i nordest amb cops de vent de fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent les temperatures es començaran a recuperar de forma progressiva, així que tant les màximes com les mínimes pujaran respectivament fins als 31 i 20 graus, tornen les nits tropicals amb xafogor i en principi no plouria els propers dies.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*