Acabarem la primera setmana de juliol i ho farem amb un petit canvi de temps, però de moment encara hem tingut domini del Sol, amb temperatures altes, més típiques de finals de mes.

 

Les màximes aquesta setmana han anat pujant de mica en mica i han passat dels 27 als 32 graus, les mínimes han pujat també des dels 15 graus fins a uns xafogosos 19, amb nits que ha costat dormir.

 

I per al cap de setmana esperem un temps tranquil, però amb núvols prims que estaran amb nosaltres tot el cap de setmana, aquests núvols seran més densos el divendres, quan tindrem precipitacions que poden ser intenses localment en forma de xàfecs sobtats, però aquestes pluges es retiraran ràpidament i dissabte i diumenge ja no hauria de ploure.

 

Dissabte tindrem Sol,  només podem tenir alguns núvols més densos sobre el mar, que no ens han de preocupar. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 26 graus, les mínimes dels 15, es notarà la refrescada de les pluges de divendres.

 

I el diumenge serà una jornada idèntica, potser tindrem algun núvol prim més, i la màxima serà més alta, de 28 graus, la mínima també serà més alta, de 16 graus.

 

La mar estarà alterada, amb onades que poden arribar fins als 2 metres i mig en alguns moments, la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25-26 graus, molt calenta!

 

I el vent vindrà del sud i del sudest i serà només una brisa suau, amb cops màxims de només uns 15 km/h.

 

Durant la setmana vinent esperem un petit canvi de temps, les màximes pujaran des de divendres fins al dilluns, arribant als 30 graus, per baixar el dimarts i ja pràcticament tota la setmana es quedaran caps als 26 graus, així que notarem una certa refrescada, les mínimes estaran cap las 17 graus, sense pluges a la vista.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*