El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà ha engegat un sorteig a les xarxes socials per potenciar el coneixement de la marca “Taps de Finca”. Aquest segell vol reconèixer els taps de proximitat i reconèixer el llegat històric surer de la comarca, per fer valdre la confluència singular del suro i la vinya a l’Empordà, i contribuir a recuperar l’explotació del suro autòcton.

En el perfil d’Instagram de la DO Empordà, els usuaris poden respondre a la pregunta “Què significa la marca Taps de finca?” per guanyar una experiència surera per a dues persones. Es pot participar fins el divendres 10 de juliol a les 12 h del migdia.

En el sorteig col·laboren l’Institut Català del Suro, l’Associació d’Empresaris Surers de Catalunya i l’Associació de Gestors Forestals de les Gavarres.

Participa en el perfil d’Instagram de la DO Empordà.

Consulta les bases del concurs a la web de la DO Empordà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*