21ª Nit d’il·lusió Magoo

Santa Cristina d’Aro es prepara per celebrar la 21ª Nit d’il·lusió, prevista pel 14 d’agost, amb un cartell format per mags de renom internacional com Brando i Silvana. Uns mags argentins i residents a Barcelona, que oferiran un espectacle on la màgia unirà disciplines artístiques com el mim, el teatre i les malabars. El faquir Kirman presentarà espectaculars números de foc mentre que Magoo celebrarà els 40 anys de màgia als escenaris amb el seu espectacle internacional. Txema, el mag més jove amb més reconeixements internacionals del país, portarà a Santa Cristina d’Aro la seva màgia i el seu teatre que tan agrada al públic de totes les edats. L’espectacle seguirà amb les grans il·lusions sempre espectaculars de Zappa. L’il·lusionista Xevi, director i presentador del festival internacional Nit d’il·lusió, contribuirà amb la seva màgia còmica a fer passar als espectadors una nit divertida.

En el marc de la Covid-19 la 21ª Nit d’il·lusió es realitzarà seguint les mesures de prevenció que pertoquin al moment. Entre altres, motivats pel gran aforament que té cada any aquest espectacle, s’ubicarà al pati de l’escola Pedralta, a l’aire lliure. Les entrades numerades, al preu de 10€, ja estan a la venda. Només es poden adquirir on line, entrant a www.espairidaura.cat o bé a través del correu electrònic oficinaturisme@santacristina.cat i del tel. de l’oficina de turisme 972 05 78 65 de dilluns a diumenge de 9 a 2 i de dijous a dissabte de 5 a 8 de la tarda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*