escape room girona costa brava

Més de 300 empreses d’escape room s’han posat d’acord per tal de poder garantir les mesures higièniques contra la covid-19 en la desescalada

Les empreses d’escape room es preparen per recuperar l’activitat comercial amb més seguretat en la desescalada d’aquesta pandèmia. A través de la iniciativa #ESCAPEMOS, pretenen donar a conèixer les mesures higienicosanitàries que estan pensades per tal de poder protegir tant als clients com als treballadors de les sales.

El sector de l’escape room, un dels que més ha crescut en els últims anys, es prepara per la reobertura. Amb més de 2.000 sales dona feina a milers de persones arreu de l’estat.

El més important pels propietaris de les sales d’escape és la satisfacció dels clients i la seguretat de tothom. Per això, per tal de minimitzar riscos es prendran una sèrie de mesures:

L’ús de mascareta serà obligatori durant tota l’estada en el local, tant per part del client com dels treballadors. Es proporcionarà gel hidroalcohòlic abans i després de cada partida. La neteja de la sala també es realitzarà abans i després de cada sessió. Les sales es ventilaran amb freqüència després de cada partida. Es col·locaran cartells informatius en els escape rooms.

La finalitat d’aquestes mesures és adaptar els protocols de sanitat a les peculiaritats de les sales d’escape room. També es pretén, amb la unió de les diferents sales, anticipar i facilitar la compra de material sanitari davant l’alta demanda prevista pel sector, així com donar a conèixer totes les mesures a través d’una campanya de comunicació, que es podrà seguir a través de les xarxes socials de #ESCAPEMOS.

L’objectiu és unificar la visió del sector i generar confiança en els clients, que segurament després de mesos de confinament estan desitjant poder tornar a gaudir de les experiències. El sector està convençut que la diversió és un dels millors antídots en temps difícils com els que estem vivint.

Des de Gavarres365 us animem a tancar-vos als escape rooms! 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*