Una flota de vint autobusos de Moventis promociona la Costa Brava dins del territori català

Amb la voluntat de fomentar la mobilitat en transport públic del turisme de proximitat i divulgar la marca Costa Brava arreu del territori, avui s’ha presentat una campanya impulsada per Moventis Sarfa amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i vint municipis de la Costa Brava.

La campanya s’adreça específicament als habitants de l’àrea metropolitana de Barcelona. La companyia Moventis connecta les comarques gironines de la Selva, l’Alt Empordà i el Baix Empordà amb Barcelona i els aeroports de Barcelona i Girona, així com amb nombroses localitats de la demarcació de Girona. 

Amb el missatge «T’esperem amb il·lusió. Vine a la Costa Brava», vint autobusos de la companyia Moventis recorreran el territori català lluint una vintena d’imatges icòniques dels municipis gironins que participen en la campanya.

La campanya es complementa amb una acció de comunicació radiofònica protagonitzada pels ajuntaments, que participaran en un espai fix al programa Via lliure, de RAC1, els caps de setmana de juliol i agost, i, mitjançant entrevistes amb representants municipals, es donaran a conèixer els valors i els atractius turístics, gastronòmics i paisatgístics de cadascuna de les localitats adherides a la iniciativa.

Els municipis que participen a la campanya són Cadaqués, Calonge, Castell – Platja d’Aro, Castelló d’Empúries – Empuriabrava, el Port de la Selva, Figueres, Girona, la Bisbal d’Empordà, l’Escala, Llançà, Lloret de Mar, Palafrugell, Palamós, Pals, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí – l’Estartit i Tossa de Mar.

L’acte de presentació ha tingut lloc aquest migdia al port de Palamós. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*