Maridatge empordanès

El Consell Regulador de la DO Empordà i els col·lectius de cuiners La Cuina del Vent Cuina de l’Empordanet han presentat i signat avui el manifest “Maridatge empordanès”.

Amb el “Maridatge empordanès” és vol treballar conjuntament per superar plegats la crisi provocada per la pandèmia sanitària i aconseguir la ràpida recuperació de dos sectors claus en l’economia de les comarques gironines.

Amb aquesta declaració els restaurants i els cellers volen adreçar-se als mercats per posar de manifest que durant la represa de l’activitat, la salut serà l’objectiu essencial, i les bones pràctiques i els protocols per a oferir les màximes garanties de seguretat sanitària imprescindibles, per aconseguir ser observats i reconeguts com a destinació de confiança, en termes turístics i gastronòmics. Així mateix, els signants del manifest han reforçat el seu compromís amb els productes de proximitat per tal d’esdevenir els seus principals prescriptors.

La signatura de la declaració ha tingut lloc a Es Portal Hotel Gastronòmic, de Pals, en un acte en el què han participat un centenar de representants de tots els col·lectius. L’escriptor Adrià Pujol ha estat l’encarregat de llegir el manifest que han signat la presidenta de La Cuina del Vent, Roser Bronsoms; el president La Cuina de l’Empordanet, Vicenç Fajardo, i el president del Consell Regulador de la DO Empordà, Xavier Albertí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*