Amb l’objectiu de fidelitzar als clients i apropar el petit comerç local a la ciutadania del municipi, l’Ajuntament de Quart engegarà aquest dilluns 15 de juny una campanya de promoció i dinamització comercial.

D’una manera senzilla, àgil i entenedora, la campanya “Amb el nostre comerç, ara més” es presenta amb un format que resulta simple pels comerciants i atractiu i interessant pels clients.

La campanya té com a objectius vincular el comerç de proximitat al territori, dinamitzar-lo entre els seus veïns i donar a conèixer fins i tot aquells establiments que els veïns no tenen per costum visitar regularment.

Des del consistori es vol valorar els beneficis que comporta impulsar el comerç local, ja que manté el treball local, ajuda al desenvolupament del municipi, pot fer gaudir de molts productes artesans i locals de qualitat servits amb un tracte proper i personalitzat i contribueix a construir una comunitat més sostenible estalviant temps i combustible en els desplaçaments.

La campanya va dirigida exclusivament als veïns i veïnes del municipi. Per participar-hi s’ha de complimentar una butlleta de participació que consta d’una graella amb vint allotjaments on s’hi han de col·locar uns adhesius que entregaran els establiments adherits a la campanya als seus clients per cada compra igual o superior a 20 €.

Un cop aconseguits els primers deu adhesius es podrà recollir una  bossa tèxtil amb el nou disseny del logotip del municipi, imatge que vertebrarà les accions futures de projecció del municipi cap a l’exterior. Un cop completada la resta de la butlleta, que es podrà fer com a data límit el 15 de juliol, es farà entrega d’un val de bescanvi per valor de 20 € per realitzar compres als establiments adherits a la campanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*