Aquests dies hem continuat amb un temps de plena primavera, amb inestabilitat i precipitacions. Sí, hem estat tota la setmana sota variacions importants de la pressió atmosfèrica que ens han deixat diversos episodis de precipitació amb calamarsa també en alguns indrets. La pluja acumulada ha estat al voltant dels 30 litres, i també hem tingut una normalització de les temperatures que han anat baixant dels 25 al 19 graus les màximes, i dels 14 als 6 les mínimes.

I després de bastants dies atrapats en la dinàmica de pluges de tarda, aquest cap de setmana tindrem una treva de precipitacions, doncs els núvols densos es desfaran i podrem gaudir de moltes més estones de Sol.

Així, les pluges també es retiraran i ens deixaran uns dies de calma, tot i que es poden produir algunes precipitacions al prepirineu i zones altes de l’interior, i no a la costa.

Dissabte serà un dia amb més Sol i bonança que dijous i divendres, divendres al migdia deixaria de ploure i el Sol, a estones tímid, començaria a dominar el cap de setmana. Les temperatures començaran també a pujar de mica en mica, i tindrem màximes de 23 graus i mínimes de 12.

I el diumenge serà un dia de meteorologia idèntica al dissabte, amb potser una mica més de Sol que farà pujar més les temperatures màximes, fins als 24 graus, i no tindrem pluges.

La mar estarà alterada, amb onades que aniran guanyant força i que poden assolir els dos metres i mig d’alçada. La temperatura de l’aigua va pujant i ja arribarà als 20-21 graus.

El vent dominant serà de sud i sud-est, amb uns cops màxims que poden arribar als 20 km/h, i que es faran notar sobretot a la costa.

I per la setmana vinent es mantindrà durant força dies aquesta treva en les precipitacions i les tempestes de tarda. Dilluns farà Sol, i la resta dies estarà més núvol, amb possibilitat d’algunes pluges el dimecres. Les temperatures es recuperaran i tindrem màximes de fins a 27 graus i mínimes al voltant dels 12.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*