Descobreix el Gironès

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès dóna el tret de sortida a la seva campanya d’estiu amb la presentació de la nova guia turística de la comarca “Descobreix el Gironès”. Una guia completament renovada que pretén donar a conèixer l’extens patrimoni i atractius turístics del Gironès i contribuir a la reactivació del sector turístic gironí.

Tot plegat en un estiu marcat per l’excepcionalitat, en el que el turisme de proximitat i la descoberta de l’entorn més proper es preveu com l’opció més escollida per aquestes vacances.

Com a novetat enguany s’ha decidit renovar l’estil que hi havia fins ara i s’ha apostat per un disseny senzill i agradable, que combina les fotografies i les il·lustracions amb un contingut elaborat i de qualitat i un llenguatge amè i proper al visitant.

La guia recull els principals atractius de la destinació: patrimoni cultural i natural, rutes, museus, suggeriments de l’oferta d’oci i restauració, allotjaments i esdeveniments, i s’estructura en diferents capítols pensats per captar l’interès del visitant i suggerir-ne la lectura: La visita imprescindible, Art i cultura, Volta i descobreix, Ganes d’aventura, Merescut descans, A taula!, Què farem avui? i El Gironès pam a pam – aquest últim capítol ofereix un llistat dels elements patrimonials més destacats de cada municipi-.

La publicació està disponible en quatre idiomes – català, castellà, anglès i francès – repartits en dos models bilingües, un en català i francès i l’altre en castellà i anglès.

La trobareu tant a l’Oficina comarcal de Turisme Punt de Benvinguda Girona Gironès (C/Berenguer Carnicer nº 3 a Girona), com a la resta d’oficines de turisme de la comarca. 

També la trobareu en format digital a www.turismegirones.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*