Doncs hem continuat una setmana més amb aquesta primavera que sembla més aviat un avançament de l’estiu i hem continuat amb molta bonança, amb un clar domini del Sol, i temperatures altes, que malgrat tot han anat baixant, passant dels 30 als 26 graus de màxima, i les mínimes s’han mogut entre els 8 i els 13 graus. Hem tingut una setmana seca, sense precipitacions.

I aquest cap de setmana continuarem amb la tendència a la baixa de les temperatures i tindrem el pas de diversos fronts de núvols que creixeran amb més força durant les tardes, sobre tot a l’interior i sobre el mar, a tocar de la costa.

Les pluges poden aparèixer de forma irregular sobre tot més cap l’oest i al prepirineu, i a les tardes, amb un comportament típicament primaveral.

Dissabte tindrem un dia assolellat, però amb alguns núvols prims que poden guanyar més força a la tarda. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, les màximes es quedaran al voltant dels 24 graus, i les mínimes estaran oscil·lant al voltant dels 12 graus, podria ploure a les zones més de muntanya, més cap l’oest.

I el diumenge serà un dia idèntic, amb el mateix rang de temperatures i cels enteranyinats i possibles ruixats de tarda en zones interiors i més núvols atrapats sobre la línia de la costa.

La mar estarà en calma, amb onades que com a màxim podrien arribar en alguns moments als 125 cm. La temperatura de l’aigua serà de 19 graus.

El vent serà de component nord-est el dissabte i sud-oest el diumenge, amb intensitat moderada, amb cops que no superaran els 20 km/h.

I durant la setmana vinent es mantindrà aquesta tendència a la normalització de l’estació, amb temperatures que seran més habituals, amb màximes de 23-22 graus, i mínimes de 12-13 graus. Tindrem intervals de núvols, no farà tant de Sol i podem tenir algunes pluges el dilluns i el dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*