Aquesta setmana ha estat molt estable i dominada pel Sol, però els propers dies, divendres, dissabte i diumenge, tindrem un petit canvi de temps, amb més núvols.

Però de moment fem un repàs a la setmana. Ha fet bonança, d’estiu, amb temperatures màximes que han arribat als 32 graus. Les mínimes han ballat entre els 6 i els 11 graus. Amb domini d’un potent anticicló sobre nostre, ha fet molt Sol i no hem tingut precipitacions.

Però tot això canviarà una mica aquest cap de setmana, tindrem domini dels intervals de núvols, que s’aniran fent densos de mica en mica procedents de l’oest i deixaran el parcialment cobert durant bona part de les jornades. La pluja però no ens acabaria d’arribar i es quedaria més al nord, al pre-Pirineu.

Dissabte serà doncs un dia variable, però pensem que no plourà, tindrem intervals de núvols que aniran deixant cobert el cel. L’anticicló haurà perdut una mica de força i aquesta petita inestabilització del temps portarà una davallada de les temperatures, suavitzant-les una mica més que dies enrere, tindrem 28 de màxima i 15 de mínima.

Diumenge tindrem si fa no fa el mateix panorama, de primavera plena, però tindrem més núvols i les màximes baixarien un parell de graus més, serien de 26 graus.

La mar estarà prou tranquil·la, amb onades però que poden agafar força en alguns moments i arribar als 130 cm. La temperatura de l’aigua serà de 19 graus, va pujant.

El vent tindrà component nord-est a la costa, impulsant les onades, i de component sud oest a l’interior, serà de moderada intensitat, arribant als 20 km/h.

I la setmana vinent continuarem amb aquest mateix temps, potser amb menys Sol que la setmana passada, però també molt anticiclònic, sense precipitacions, i temperatures que seran molt suaus, arribant als 26-27 de màxima i oscil·lant entre els 12 i els 14 les mínimes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*