museu del suro
Autor foto: Ajuntament de Palafrugell

Després de deu setmanes de tancament dels espais del Museu del Suro i amb l’entrada a la Fase 1 del desconfinament, ha arribat el moment de tornar-los a obrir. Així doncs, a partir d’aquest dissabte, dia 23 de maig, el Museu del Suro de Palafrugell reobrirà les portes amb el control de l’aforament al 30%, sense programar activitats i amb les mesures de seguretat  recomanades, de forma que es pugui proporcionar una visita segura i saludable. En aquesta primera etapa de desconfinament l’entrada al museu serà gratuïta.

Per fer possible l’obertura, s’ha hagut de reordenar el programa d’exposicions. La setmana que ve ja es podrà veure: “Els ocells de la sureda i l’entorn mediterrani. Diari d’un naturalista”, amb dibuixos de Jaume Ramot i Sergi del Rio, una mostra del treball de recollida de dades a partir de l’observació directe de la natura.

Aquesta reobertura contribueix a diversificar les propostes de lleure que són tant importants després del confinament i permeten l’observació de les obres d’art directament, sense el filtre de les pantalles que ens han acompanyat durant dos mesos. Des del Museu del Suro qualifiquen d’il·lusionant reprendre el contacte amb els visitants. La funció dels museus és la d’oferir una relació directe amb els objectes i les obres que s’hi exposen, aquesta vegada hi haurà totes les mesures de seguretat pertinents perquè això sigui possible.

Durant el confinament, s’ha centrat l’activitat a les xarxes, oferint continguts diversos amb l’etiqueta #joemquedoacasa. Durant un temps encara s’afegiran propostes que podreu consultar a la web museudelsuro.cat. També han quedat a l’aire projectes que, sempre que es pugui, s’aniran recol·locant en altres èpoques de l’any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*