Hem tingut una setmana ben tranquil·la amb valors típicament primaverals, amb màximes prou càlides i alguna mínima sorprenent.

Les màximes han arribat fins als 23 graus i com marge baix han arribat fins als 21 graus. I les mínimes han oscil·lat entre els 4 i els 11 graus. Hem tingut uns dies amb molta amplitud tèrmica, amb fins a 17 graus de diferència entre la màxima i la mínima. Hem tingut el cel dividit, amb estones de cel molt serè i alguns intervals de núvols i no hem tingut pluges aquesta setmana.

El cap de setmana de l’1 de maig continuarem tenint intervals de núvols que aniran arribant des del sud i l’oest. Divendres i dissabte tindrem més Sol i diumenge el cel quedaria més cobert.

La pluja ens arribaria de forma molt irregular, potser en ruixats de tarda però molt localitzats en zones més d’interior.

El divendres i dissabte doncs tindrem una jornada variable, amb estones de Sol i alguns núvols, però encara farà bon temps, amb màximes de fins a 23-25 graus i mínimes d’onze graus.

I el diumenge el panorama serà una mica diferent i tindrem més núvols. Les temperatures es quedaran igual, amb màximes al voltant dels 23 graus i mínimes al voltant dels 12 graus.

La mar estarà remoguda, amb onades de 125 cm a la platja la temperatura de l’aigua es mantindrà al voltant dels 16 graus.

El vent s’anirà enfortint i ens portarà brises suaus, de fins a 25 km/h, procedents del sud i de l’oest.

I la setmana vinent es presenta estable, amb temperatures màximes que pujaran fins als 25 graus i mínimes molt suaus, entre els 10 i els 12 graus. No sembla que hàgim de tenir pluges importants, però tindrem núvols i clarianes, sense clar domini del Sol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*