Doncs aquesta setmana hem tingut un autèntic temporal, amb fortes onades de fins  7 metres a la costa i inundacions als trams finals dels rius, una dinàmica que des de fa un any es repeteix cada 3 mesos aproximadament.

En aquesta ocasió, hem tingut entre 150 i 200 litres acumulats entre dissabte i dijous, pluja que no ha estat molt intensa però sí sostinguda en el temps i que ha ocasionat destrosses en les reparacions dels danys provocats pel nefast temporal Glòria. I les temperatures màximes han baixat, dels 20 als 13 graus i les mínimes han estat entre els 11 i els 9 graus.

Però per al cap de setmana la pertorbació ja s’haurà retirat pràcticament i tindrem algunes estones de Sol entre el domini encara potent dels núvols, que ens deixaran el cel bastant tapat i gris.

Les pluges es retirarien i en principi aquest cap de setmana no esperem grans precipitacions, tot i que es poden escapar alguns ruixats de tarda molt localitzats.

Dissabte serà un dia enteranyinat, amb intervals de núvols que aniran desfilant i també deixant entreveure el Sol, serà un dia grisot però pensem que sense precipitacions. Les temperatures es mouran entre els 20 i els 8 graus.

I el diumenge serà un dia idèntic, amb molts núvols i potser alguna precipitació puntual a la tarda. Les temperatures màximes seran més baixes, d’uns 19 graus, les mínimes es quedaran al voltant dels 8.

La mar s’anirà tranquil·litzant després del temporal de llevant, però encara tindrem onades de fins 150 cm a la platja. La temperatura de l’aigua serà d’uns 16 graus.

El vent serà novament de nord i nord-est, i també de llevant i tindrà cops màxims d’entre 10 i 20 km/h.

I durant la setmana vinent la meteo s’anirà estabilitzant però les pluges poden tornar el dimarts i el dimecres. Les temperatures màximes es mantindran aproximadament com les del cap de setmana, entre els 17 i els 19 graus, i les mínimes entre els 8 i els 11 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*