Aquesta ha estat una setmana ja sí completament típica de primavera, amb estones de Sol i també alguns episodis de precipitacions, amb temperatures força suaus.

Sí, les temperatures màximes han variat força, i anat a la baixa, passant dels 21 graus fins als 14, com a vall de les màximes; però han estat molts dies al voltant del 18-19 graus. Les mínimes han anat pujant, dels 2 als 8 graus. També hem tingut un parell d’episodis de pluges, que ens han deixat uns 23 litres per metre quadrat.

I per el cap de setmana tindrem una meteorologia inestable, totalment primaveral, amb diversos fronts de núvols que aniran arribant des del centre i sud de la Península Ibèrica i que deixaran el cel molt cobert arreu.

Aquest núvols ja hauran crescut amb potència sobre nosaltres el cap de setmana i ens deixaran precipitacions que en alguns moments poden ser intenses.

Així que el dissabte tindrem un dia gris i al límit de la pluja durant tot el dia, la pluja ens arribaria ja clarament al migdia. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 17 graus i les mínimes al voltant dels 10.

I el diumenge tindrem un temps molt similar, amb temperatures màximes més baixes, al voltant dels 16 graus, i mínimes una mica més altes, fins als 11 graus. Les pluges es repetiran durant tota la jornada.

La mar s’anirà calmant de mica en mica, doncs amb les pluges tindrem temporal de mar, amb onades de fins a 2 metres i mig a la costa, que aniran disminuint fins als 50 cm. La temperatura de l’aigua ja ha pujat una mica, i aquests dies estarà al voltant dels 15 graus.

El vent serà de nord i nord-est, i tindrà cops màxims d’entre 10 i 25 km/h.

I per a la setmana vinent continuarem sota la influència de les baixes pressions i tindrem un temps inestable, amb precipitacions irregulars i temperatures que es mantindran relativament baixes, amb màximes al voltant dels 16 graus i mínimes entre els 9 i els 11 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*