Doncs per fi, aquesta setmana sí que sembla que la primavera s’ha fet notar una mica més i ja estem començant a tenir indicis que la nova estació agafa certa embranzida.

Les temperatures màximes han anat pujant de forma gradual i molt lentament, i així han pujat dels 17 als 19 graus, i les mínimes també han anat pujant, passant dels -1 als 6 graus.

Ha estat una setmana dominada pel Sol, però amb intervals de núvols i sense precipitacions, hem tingut una setmana molt tranquil·la.

I el cap de setmana es mantindrà en aquesta tendència, amb els núvols que de mica en mica s’aniran apropant des del sud però que no acabarien d’arribar-nos a nosaltres fins al diumenge.

I les precipitacions de moment es quedaran lluny de nosaltres, doncs encara que finalment ens arribin els núvols que dominaran la Península Ibèrica, les pluges no arribaran fins dies més tard.

El dissabte doncs serà una jornada prou serena, amb alguns núvols prims que enteranyinaran el cel de forma progressiva però que no deixaran precipitacions. Les temperatures seran suaus, arribaran fins als 19 graus les màximes i fins als 5-6 les mínimes.

I el diumenge ens mantindrem en el mateix rang de temperatures, tant màximes com mínimes, però el cel sí que canviarà, tindrem molts més núvols, però sense precipitacions.

La mar estarà en calma, amb onades que només arribaran als 50 cm d’alçada i la temperatura de l’aigua ja va pujant, aquests dies estarà al voltant dels 15 graus.

El vent serà de component est i també sud-est, en forma de brisa molt suau, sense superar els 10 km/h.

I per a la setmana vinent continuarem amb aquests celatges dominats pels núvols, que el dimarts i el dimecres seran més importants i ens poden deixar precipitacions. Les temperatures màximes baixaran i no superaran els 16 graus, les mínimes en canvi pujaran i estaran entre els 7 i els 11 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*