L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro ha organitzat pels mesos d’abril a juny noves rutes guiades de senderisme i de descoberta del medi natural. Es tracten de sortides per conèixer els camins i els senders dels paratges de Santa Cristina d’Aro.

Les rutes portaran als seus participants a llocs tan emblemàtics com les Fonts de Salenys, el Castell de Solius o la Muntanya del Mas Bou. A la primera sortida programada, el diumenge 5 d’abril, es visitaran les Coves de les Gavarres, en una ruta d’11,5 quilòmetres i una durada aproximada de 4 hores.

Totes les rutes són gratuïtes i estan pensades per a grups reduïts de màxim 25 persones. És obligatòria fer una reserva prèvia enviant un correu electrònic a oficinaturisme@santacristina.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*