Doncs la primera setmana de la primavera ens ha deixat una meteorologia més pròpia de l’hivern i hem tingut més fresca que molts dies de la passada estació i també algunes pluges, que han ajudat a augmentar la sensació de fredor d’aquests dies. Sí, les màximes han estat fredes i s’han mogut entre els 12 i els 17 graus, i les mínimes han tornat a estar al voltant del zero, i han ballat entre els nou i els zero graus. Hem tingut quatre episodis de precipitació que ens han deixat uns 37 litres per metre quadrat, que en alguns moments han estat calamarsa en alguns indrets.

El cap de setmana serà més tranquil, tot i que tindrem uns dies molt grisos amb núvols procedents d’una borrasca situada al Mediterrani central, però també tindrem alguna clariana dissabte a la tarda, i més el diumenge.

Encara que tindrem bastants núvols, la pluja només ens acompanyarà el divendres, i seran pluges lleus, després, pensem que ja no hauria de ploure durant el cap de setmana.

Així doncs, el dissabte tindrem un dia força gris i tapat al principi de la jornada, però a la tarda ja creixerien clarianes. Les temperatures pujaran respecte a divendres i les màximes passaran dels 14 als 17 graus i les mínimes dels -1 als 5 graus.

I el diumenge ens mantindrem en el mateix rang de temperatures, però tindrem ja moltes més clarianes, sense arribar a un domini absolut del Sol, i les pluges poden arribar-nos de nou durant la nit a dilluns.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades procedents de la borrasca sobre Sicília i Sardenya, que arribaran a una alçada de 125 cm. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 13 graus.

El vent tindrà component de llevant, i pot ser intens a la franja costanera, superant els 30 km/h en alguns moments.

Durant la setmana vinent, ens mantindrem amb aquesta tònica general d’inestabilitat primaveral, amb bàsicament domini dels núvols i temperatures que no acabaran d’arrencar, les màximes estaran entre els 10 i els 17 graus, i les mínimes entre els 0 i els 5. I recordeu, la nit de dissabte a diumenge, canviem a l’horari d’estiu i, quan siguin les dues, seran les tres!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*