Aquesta setmana ens ha tocat viure una autèntica muntanya russa de temperatures, sobre tot les mínimes, que encara han estat ben fredes a tocar ja de la primavera, que ja arriba aquest divendres de matinada amb l’equinocci.

Dèiem que les temperatures han oscil·lat molt aquest dies i hem tingut màximes que han estat entre els 13 i els 20 graus, molt suaus al migdia i quan hem tingut domini del Sol. En canvi les mínimes sí que han estat fredes, però han tingut valors molt distants i hem passat dels deu graus als dos en pocs dies. Hem tingut algunes pluges febles que han deixat uns 16 litres per metre quadrat.

I per  a aquest cap de setmana tindrem un nou canvi de temps doncs se’ns aniran acostant un parell de fronts, no massa actius, que ens deixaran el cel força tapat bona part del cap de setmana deixant-nos un panorama molt variable.

Malgrat els núvols, procedents del sud oest, la pluja no acabaria d’arribar-nos de moment, així que el cap de setmana serà ennuvolat, però sense precipitacions, excepte potser diumenge a la tarda.

Dissabte començarà amb força clarianes però de seguida aniran creixent els núvols i cap al vespre el cel estaria més tapat. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, les màximes estaran al voltant dels 16 graus i les mínimes cap als 4 graus.

I el diumenge serà un dia calcat al dissabte, però amb temperatures mínimes una mica més altes, 5 graus. Tindrem més núvols i potser s’escapi ja alguna gota a la tarda.

La mar no estarà tant alterada com dies enrere i podrem tenir onades de fins a 1,25 metres, això sí, només en alguns moments. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent serà bàsicament de nord-est i també de sud-est, amb intensitat moderada, sense superar els 25 km/h.

I per a la setmana vinent, la primera de la primavera, curiosament tindrem una meteo més regirada que el final de l’hivern, amb núvols i temperatures que no seran tan altes, tindrem màximes entre els 13 i els 16 graus, mínimes entre 3 i 5 graus, i podem tenir algunes pluges el dilluns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*