Doncs si la setmana passada teníem més moviment a nivell meteorològic, aquesta setmana ha estat molt més tranquil·la i ja s’han notat encara més les ganes de primavera, que fa dies que sembla que ha arribat bastant abans del que tocaria. I és que aquesta setmana hem tingut temperatures màximes molt suaus, que han arribat fins als 21 graus el dijous. I les mínimes han estat fredes, s’han mogut entre les dos graus negatius i els dos graus positius. Ha fet força sol, però també alguns dies amb força vent i algunes pluges molt febles, que han deixat només uns 3 litres per metre quadrat repartits en tres episodis de precipitació.

I aquest cap de setmana tindrem un empitjorament del temps, amb un front de núvols procedents de l’oest que deixaran el cel molt tapat el divendres i bona part del dissabte, el diumenge ja faria més Sol.

La pluja però, no ens acabaria d’arribar amb força, tot i que es quedarà ben a prop procedent de l’oest al Pirineu més occidental.

Dissabte doncs tindrem un dia indecís, amb algunes estones de Sol però també bastants núvols, malgrat tot pensen que no acabaria de ploure. La temperatura màxima serà molt més baixa que dies enrere, de 15 graus, les mínimes estaran al voltant dels 7 graus.

Diumenge les màximes també seran de 15 graus i les mínimes seran més baixes, al voltant dels 5 graus. Diumenge ja tindrem moltes més clarianes i el Sol s’imposarà una bona part de la jornada.

La mar estarà bastant remoguda amb onades que poden arribar als 2,5 metres, impulsades per vents del nord i nord est, tindrem temporal de mar a principis de la setmana vinent. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent bufarà des del nord est, amb intensitat moderada, arribant fins als 25 km/h, impulsant les onades que comentàvem a principis de la setmana vinent, quan el temps continuarà una mica inestable, amb algunes pluges el dilluns i dimarts potser, i la resta de la setmana amb domini dels núvols. Les temperatures seran ja més pròpies de l’època, les màximes estaran entre els 14 i els 18 graus i les mínimes estaran entre els 3 i els 7 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*