Aquesta ha estat novament una setmana amb calma, però tot i que la pressió atmosfèrica ha anat baixant progressivament i hem passat dels  1030 als 1020 hectopascals, aquesta baixada de pressió no s’ha acabat de traduir en precipitacions intenses.

Ha estat una setmana dominada pels intervals de núvols i algunes boires a primeres hores del matí. Les pluges han estat testimonials, de només 3 litres per metre quadrat, i les temperatures han continuat molt suaus, les màximes però han baixat, normalitzant-se una mica, i han passat dels 21 als 11 les màximes, i dels 8 als -1 les mínimes, molt lluny del que seria esperable a mitjans de febrer.

Aquest cap de setmana el cel estarà mig ennuvolat, però també tindrem moltes estones de Sol que deixaran una sensació d’agradable pre-primavera en les hores centrals del dia.

Els intervals de núvols no deixaran pluja, que es quedaran molt lluny cap al centre i nord d’Europa, on la tempesta Ciara continua provocant problemes.

Dissabte serà una jornada dividida, amb intervals de núvols i grans clarianes, sense precipitacions. Les temperatures continuaran sent molt suaus i temperades, tindrem 15 graus de màxima i 4 de mínima.

I el diumenge tornarem a tenir un dia calcat al dissabte, amb el mateix règim de núvols i les temperatures també en el mateix rang, potser seran una mica més altes les mínimes.

La mar la tindrem força tranquil·la, amb onades que arribaran a la costa a una alçada de només 125 cm, i la temperatura de l’aigua serà d’uns 14 graus.

El vent serà de sud, sud-oest, i bufarà amb més intensitat a la línia de la costa, amb cops de fins a 25 km/h.

Per a la setmana vinent esperem temperatures màximes que estaran entre els 16 i els 13 graus i les mínimes es mouran entre els 6 i 1 grau positiu, baixant cada dia un grau pràcticament; començarem la setmana amb temperatures més suaus per arribar a fregar la glaçada, tot dominat per cels insegurs i bastant ennuvolats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*