El Consorci de les Gavarres estrena pàgina web

Incorpora un nou espai amb recursos d’interès turístic

El Consorci de les Gavarres ha estrenat recentment una nova pàgina web més intuïtiva i funcional i adaptada a qualsevol dispositiu mòbil; ja sigui un ordinador de sobre taula, una tauleta o bé un smartphone, adaptant la visualització i accessibilitat de manera amigable i correcte per a tots els usuaris.

Una de les novetats del nou espai web és el “Visit Gavarres” on s’inclou un directori de recursos turístics geolocalitzats com ara museus, rutes i itineraris així com establiments on poder menjar i dormir a l’entorn dels municipis que formen part de Consorci de les Gavarres.

La web, accessible des de www.gavarres.cat està estructurada en 5 grans apartats que organitzen la informació institucional de l’organisme que depèn de la Diputació de Girona, així com les àrees de treball i actuació del Consorci dins l’Espai Natural Protegit de les Gavarres.

El president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas, ha explicat que el nou web pretén ser una eina més de comunicació entre l’administració i la ciutadania per posar en valor les actuacions que es duen a terme des del propi Consorci i des dels municipis i organisme que ens formen part i vetllen per la protecció i divulgació del massís de les Gavarres.

La presència del Consorci de les Gavarres a internet es complementa amb els perfils socials de Twitter, Facebook i Instagram.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*