L'Ajuntament de Cassà de la Selva i la Fundació per a la Promoció del Sector Surer han signat un conveni de col·laboració per a la promoció i dinamització del suro i el sector surer

L’Alcalde de Cassà de la Selva, Robert Mundet i el president de la Fundació per a la Promoció del Sector Surer,  Joan Puig, han signat un conveni que estableix el marc de col·laboració entre ambdues institucions.

El municipi de Cassà comprèn un dels paisatges surers més importants de Catalunya, les Gavarres, i ha acollit des de fa molts anys una indústria suro-tapera que encara avui hi és present. Aquests trets confereixen a Cassà una identitat que està estretament vinculada al món del suro.

La col·laboració entre l’Ajuntament de Cassà i la Fundació per a la Promoció del Sector Surer suposa unir esforços i treballar conjuntament en projectes i iniciatives que contribueixin a la promoció del suro i el sector surer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*