La segona setmana de l’any ens ha deixat ja per fi una sensació de ple hivern i les temperatures s’han anat normalitzant de forma progressiva en pocs dies.

Sí, les màximes han baixat dels 16 fins als 13 graus, i les mínimes han baixat fins als -4, estant tots els dies per sota dels zero graus. Hem tingut domini dels intervals de núvols i de les boires, que en zones baixes han estat importants, conseqüència del potent anticicló que hem tingut sobre nosaltres tots aquests dies.

I aquest cap de setmana tindrem núvols el divendres, però dissabte ja seria un dia molt assolellat i tranquil, i diumenge tindrem núvols atrapats només sobre la línia de la costa.

La pluja ens visitarà el divendres, sobretot al matí, però al migdia ja s’hauria retirat cap al sud i ja no hauria de ploure en tot el cap de setmana, pluja benvinguda amb la pèrdua de potència de 10 hectopascals del nostre amic anticicló.

Dissabte doncs tindrem un cel força serè, amb potser només algun núvol prim decoratiu, res important. Les temperatures baixaran respecte a divendres, tindrem 12 de màxima i -2 de mínima.

I el diumenge serà una jornada molt semblant, però tindrem més núvols, només sobre la costa, això sí, més cap a l’interior continuarà el domini del Sol. Les temperatures es mantindran igual, amb 12 de màxima i -2 de mínima.

La mar estarà alterada sobretot mar endins, amb onades que a la platja poden arribar als 125 cm. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 15 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de fins a 20 km /h, serà de component nord bàsicament i també nord est.

Per a la setmana vinent esperem que les temperatures es mantinguin igual i es quedin en aquests valors hivernals, però s’aniran recuperant de mica en mica a partir de dimarts arribant als 16 de màxima i recuperant els valors positius les mínimes, fins a 1-2 graus positius.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*