Doncs si fa pocs dies teníem pràcticament de tot a nivell meteorològic amb el temporal Gloria, aquesta setmana ha estat molt més tranquil·la i ja es noten molt abans d’hora les ganes de primavera, que sembla que vol arribar abans del que tocaria.

I és que aquesta setmana hem tingut temperatures màximes molt suaus, que han arribat fins als 16 graus. I les mínimes també han estat força altes, al voltant dels 5 graus, excepte a partir de dilluns, quan el cel va quedar més serè i les mínimes van baixar fins als zero graus. Hem tingut també alguns dies amb boires a zones baixes i el cel mig enteranyinat però sense precipitacions.

I aquest proper cap de setmana tornarem a tenir una mica de tot, com la setmana passada, amb intervals de Sol i núvols. Aquests núvols seran prims i seran més importants el divendres i el diumenge , dissabte tindrem més estones de Sol, sobre tot a la tarda.

La pluja no ens acabaria d’arribar, tot i que es quedarà ben a prop a la cara nord del Pirineu procedent de l’oest, però sense arribar a entrar a Catalunya.

Dissabte doncs tindrem un dia indecís, amb estones de Sol però també bastants núvols, però pensen que no acabaria de ploure. La temperatura serà molt suau, de primavera pràcticament, i les màximes poden arribar als 18 graus.

I les mínimes, tant dissabte com diumenge, estaran al voltant dels 6 graus, molt suaus. Diumenge les màximes seran més altes, fins a 19 graus i tindrem més estones de núvols.

La mar estarà bastant remoguda a estones, amb onades que poden arribar al metre i mig impulsades per vents del sud oest. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 13 graus. El vent serà moderant, amb alguns cops de fins a 20 km/h al litoral, serà menys intens a l’interior.

I per a la setmana vinent el temps continuaria molt estable, amb calma, i cels mig ennuvolats però sense arribar a ploure. Les temperatures seran ja de gairebé primavera el dilluns, amb 21 graus de màxima, però a partir de dimarts ja baixarien i s’estabilitzarien cap als 15 i després 11  graus, i les mínimes aniran baixant també fins als 0 progressivament, serà una baixada tèrmica important.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*