La darrera setmana de la tardor haurà estat força tranquil·la i amb temperatures una mica més altes del que es podria esperar per a un mes de desembre.

I és que les màximes aquests dies han oscil·lat entre els 14 i els 18 graus, i les mínimes s’han quedat entre els 1 i els 6 graus. Ha estat una setmana dominada pels intervals de núvols, que ens han deixat algunes precipitacions febles que no han passat dels 5 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana, el primer de l’hivern, hivern que arribarà el diumenge 22 de matinada, continuarem si fa no fa igual, amb moltes estones de Sol però també amb la presència d’intervals de núvols prims, sobretot el dissabte, diumenge farà més Sol.

Els núvols només ens deixarien precipitacions el divendres, dissabte i diumenge ja no plourà, la pluja es quedarà més cap l’oest i cap al nord.

Així que dissabte serà un dia força assolellat a estones, però també tindrem estones de núvols prims que enteranyinaran una mica el cel. Les temperatures seran agradables, tindrem 17 graus de màxima i 6 de mínima.

I el diumenge serà un dia molt similar, però les temperatures es quedaran més contingudes, es quedaran al voltant dels 16 graus les màximes i dels 6 les mínimes, i tindrem moltes més estones de Sol, farà un bon dia per gaudir a l’aire lliure.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades de 125 cm però que en alguns moments poden arribar als dos metres i mig. La temperatura de l’aigua serà de 16 graus.

El vent serà suau, de només un 20 km/h, i tindrà component sud i també oest.

I durant la setmana vinent es mantindran aquestes temperatures altes, ben bé fins dimecres, amb màximes de 16 graus, però ja per Nadal i Sant Esteve no farà tanta calor i les temperatures baixaran una mica, fins als 14 de màxima i 4 de mínima i tindrem més núvols, en principi sense pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*