Ja hem arribat al final de 2019 i aquest darrers dies de l’any ens han deixat algunes temperatures força anòmales, per càlides. Sí, les màximes d’aquesta setmana s’han enfilat fins assolir els 20 graus de màxima el dia de Nadal, pràcticament de primavera en compte de principis d’hivern! Les mínimes això sí, s’han comportat millor i han estat entre els 0 i els 12 graus. Hem tingut intervals de núvols i alguna precipitació testimonial, de només 3 l/m2.

I aquest cap de setmana, el darrer de 2019, tindrem el cel enteranyinat, amb força estones de Sol però també amb la presència de núvols prims que deslluiran una mica el cap de setmana.

Però aquests núvols no amenaçaran amb pluja en cap cas, doncs les precipitacions es quedaran molt lluny de nosaltres, que continuarem sota la influència d’un potent anticicló.

Dissabte doncs serà un dia força assolellat a estones, però també tindrem estones de núvols prims que enteranyinaran una mica el cel. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, tindrem 14 de màxima i 2 de mínima.

I el diumenge serà una jornada calcada, però les temperatures màximes baixaran una mica més, es quedaran al voltant dels 12 graus, i les mínimes es mantindran al voltant dels 2 graus positius.

La mar estarà força calmada, amb onades que aniran dels 50 als 125 cm d’alçada. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 16 graus.

El vent serà molt suau, de només uns 10 km/h, i tindrà component bàsicament nord i est a estones.

I durant la setmana vinent es mantindrà encara l’anticicló amb nosaltres, amb pressions altes, de 1030 hectopascals, que ens deixarà estabilitat tèrmica al voltant dels 14 graus de màxima i 2-3 graus de mínima, i no tindrem pluja, només cels enteranyinats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*