inauguracio la bisbal canovas

El Grup Cànovas 1852 ha inaugurat la reforma integral de les seva oficina a la Bisbal d’Empordà. A l’acte hi ha assistit l’alcalde de la ciutat, el Sr. Enric Marquès, Cristina Cànovas, titular del despatx, Xavier Matas, director general, Pol Puignou director de la oficina de la Bisbal i responsables de diverses empreses i institucions de la Bisbal i de la comarca del Baix Empordà.   

Des de la seva fundació, l’any 1852, Cànovas ha estat al costat de les  persones, empreses i institucions de les comarques gironines i la seva relació amb la Bisbal i tota la comarca del Baix Empordà ve de lluny, ja que ha comptat amb la confiança d’un nombre important de clients de la zona, que han desenvolupat els seus projectes amb el suport i les solucions de Cànovas. 

Aquesta relació amb la comarca va créixer l’any 2017, quan el Grup Cànovas 1852 es va establir a La Bisbal d’Empordà, agafant el relleu del Sr. Terradellas i fent-se càrrec del seu despatx i incorporant a la seva plantilla al grup de professionals que forma part del grup Cànovas.

Dos anys després i seguint amb la seva aposta per la Bisbal,  el Grup Cànovas 1852 acaba de realitzar unes obres de renovació integral de la seva oficina a la capital del Baix Empordà. Se n’ha canviat tota la distribució, eliminant murs per tal de disposar d’espais de treball més grans i oberts que aporten més lluminositat. S’ha fet una sala de reunions i se li ha posat el nom de “J.M.Terradellas”, en homenatge a l’antecessor del despatx i ànima dels inicis d’aquest projecte. S’ha posat parquet, panells de vidre, il·luminació de baix consum i s’ha canviat tot el mobiliari. Tot plegat, ha permès crear un ambient de treball més agradable, amb més llum natural, amb espais oberts  i potenciant la capacitat de creixement i d’oferta per als clients de la Bisbal i de tota la comarca del Baix Empordà.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*