Doncs per fi aquesta setmana ha estat típica de la tardor, amb les temperatures normalitzades per aquesta època de l’any.

Les màximes han estat suaus, arribant fins als 18 graus en alguns indrets més cap a la costa, i no han baixat dels 15. I les mínimes s’han mantingut a ratlla, oscil·lant entre 1 grau positiu i 7 graus. Hem tingut el cel variable, amb vent i dos episodis de precipitació, que ens han deixat uns 27 litres per metre quadrat.

Per al cap de setmana també tindrem el cel molt variable, amb els pas de diversos fronts de núvols que ens arribaran des de l’oest i que seran força densos, sobretot el divendres i el dissabte.

Aquest front vindrà carregat de pluges, que s’aniran acostant de mica en mica i que ja ens podrien deixar ruixats irregular el diumenge, però aquestes pluges es retirarien ràpidament.

Dissabte tindrem una jornada variable, amb el cel bàsicament tapat, però amb alguna ullada de Sol. Les màximes seran de 16 graus i les mínimes de 3.

I el diumenge serà un dia similar, però ja podem tenir algunes precipitacions, sobretot durant el matí, a la tarda podrien tenir millor temps. Tindrem màximes més baixes, de 13 graus.

La mar estarà força remoguda, amb onades que estaran entre el mig metre i els 125 cm, la temperatura de l’aigua serà de 16 graus. El vent serà moderat, sobretot es notarà a la costa, amb cops màxims de vent de fins a 20 km/h, bufarà de sud-oest.

I durant la setmana vinent esperem que baixin de valent les temperatures, sobretot a partir de dilluns, quan ja tindrem mínimes fregant els 0 graus i que seran per sota de zero els dies següents, les màximes seran de 10-12 graus, farà fred! Podem tenir pluja el dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*