Aquests dies hem tingut un primer tastet de l’hivern, amb un temps gèlid que ens ha deixat registres de temperatures molt baixes arreu de la comarca. Sí, les mínimes s’han desplomat fins eIs tres graus sota zero, però és que les màximes, d’aquestes mínimes, han estat de només un grau positiu. I les màximes han anat remuntant de mica en mica, de dia en dia, i han passat dels 11 als 16 graus. Hem tingut algunes pluges febles que amb prou feines ens han deixat 2 litres per metre quadrat.

I per a aquest cap de setmana esperem un petit canvi de temps. Tindrem núvols densos que ja des de divendres dominaran el cel i tindrem tot el cap de setmana pràcticament el cel ben tapat, tindrem més Sol el diumenge, això sí.

I tindrem pluja, que serà bastant generalitzada el divendres i bona part del dissabte; més cap a la tarda de dissabte ja no plouria, tampoc diumenge. Aquestes pluges seran neu al Pirineu occidental a partir de 1100 metres.

Dissabte doncs serà un dia gris i plujós, especialment al matí, a la tarda podrem tenir alguna clariana més. Les temperatures seran més altes que dies enrere, tindrem 16 graus de màxima i 6 de mínima.

I el diumenge serà una jornada ja amb més Sol, tindrem algunes clarianes, i les temperatures baixaran una mica, tindrem 15 graus de màxima i 3 de mínima.

La mar estarà molt alterada, amb onades que estaran entre el metre i mig i els dos metres i mig, tindrem temporal de mar i la temperatura de l’aigua serà de 16 graus. El vent serà intens, sobretot es notarà a la costa, amb cops de vent de fins a 50-60 km/h, procedent bàsicament del sud.

I durant la setmana vinent es mantindrà aquest rang de temperatures del cap de setmana, ja més pròpies de la tardor, tindrem un temps bastant estable, amb cels serens, tindrem més núvols el divendres, però en principi no esperem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*