La primera setmana de novembre ens ha deixat ja per fi una sensació de plena tardor i les temperatures s’han anat normalitzant de forma progressiva en pocs dies.

Sí, les màximes han baixat dels 24 fins als 16 graus, i les mínimes han baixat dels 12 fins als 3 graus. Hem tingut alguns episodis de precipitació, irregulars, que ens han deixat uns 8 litres per metre quadrat, i hem tingut cops de vent de fins a 80 km/h. Tot això ha deixat una sensació ja definitiva de tardor, i aquest cap de setmana la sensació ja serà d’hivern!

Aquest cap de setmana tindrem força intervals de núvols que deixaran el cel molt cobert i amenaçador a estones, amb diversos front que aniran creuant-nos. Tindrem més núvols el divendres i el diumenge, dissabte tindrem més ullades de Sol.

La pluja ens anirà arribant des de l’oest i al Pirineu serà en forma de nou ja cap als 900 metres, a casa nostra però la pluja ens arribaria, de forma irregular, només el diumenge.

Dissabte doncs tindrem un cel molt variable, amb estones de Sol, que alternaran en el celatge amb els núvols que ens portaran els fronts que arriben de l’oest, carregats d’aire fred. Les temperatures baixaran de valent, tindrem 13 graus de màxima i 2 de mínima.

I el diumenge serà una jornada semblant, però tindrem més núvols, les temperatures no seran tan baixes les mínimes, amb 5 graus, però les màximes seran més baixes i tindrem 12 graus, són temperatures de ple hivern, i podem tenir pluges diumenge a la tarda-vespre.

La mar estarà alterada sobretot mar endins, amb onades que a la platja poden arribar als 125 cm. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 18 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de fins a 20 km /h, serà de component nord bàsicament i també nord est.

I per a la setmana vinent esperem que les temperatures es mantinguin igual i es quedin en aquests valors hivernals, i que fins i tot siguin més baixes el dijous, amb màximes de només 10 graus. No tindrem pluges i els cel estarà dominat per intervals de núvols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*