boscos de llambilles
Foto: Ajuntament de Llambilles

Prop de 300 corredors han participat aquest diumenge a la V Cursa de Muntanya “Boscos de Llambilles”.

Jordi Rabionet va ser el més ràpid en la Mitja Marató amb un temps de 1h 42m, seguit per Francesc Martín i Joan Giménez. Pel què fa a les fèmines, la primera a passar per sota l’arc de final de traçat va ser Sílvia Trias, amb un temps de 2h 41m, seguida de Christelle Salabert.

En la categoria de Cursa de Muntanya, el millor temps va ser per Ferran Coll amb 55m 53s, seguit per Mustafa Ovissaden i Josep Salvatellas. No molt distanciada de temps va entrar la primera participant femenina de la cursa, Bàrbara Anento, amb 1h 4m 59s, seguida de Dilara Mixka i Cristina Font.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*