IX Cuita als forns de rajoler de les Gavarres

La Cuita als forns de rajoler de les Gavarres arriba enguany a la oncena edició.

L’enfornament està previst pel dissabte 12 i diumenge 13 d’octubre a partir de les 10 del matí, l’encesa serà el divendres 18 d’octubre a les 10, la cuita de divendres 18 a diumenge 20 d’octubre i finalment el diumenge 2 de novembre es desenfornarà.

Mentre duri la cuita hi haurà l’exposició “Mostra del passat recent dels rajolers empordanesos” i el diumenge 20 d’octubre a partir de les 10 hi haurà la xerrada informativa “Descrobrim les nostres fustes” a càrrec d’Albert Mallol.

La cuita de rajols coincideix amb la XXVII Carbonera de Forallac

Per a més informació podeu consultar el web www.forallac.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*