Una setmana més aquesta tardor sembla que no vol decidir-se a arribar i continuem encara sota un ambient pràcticament primaveral i amb molta bonança, sobretot als migdies, quan les màximes han estat entre els 26 i els 23 graus. Les mínimes sí que han començat a marcar valors frescos, i s’han mogut entre els 6 i els 17 graus. Hem tingut força domini del Sol, i tres episodis de precipitació febles, que no han deixat més de 8 litres per metre quadrat.

Però aquest cap de setmana tot començarà a canviar, i el divendres ja començarem a tenir núvols més densos que deixaran ja el cel ben cobert bona part del cap de setmana.

Les pluges poden aparèixer de forma irregular el dissabte i el diumenge al vespre, i seran més probables sobre la línia de la costa, l’interior quedaria més al marge de les precipitacions.

Dissabte tindrem una mica de tot, breus estones de Sol, però també intervals de núvols densos i potser alguna pluja feble ja a la nit. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 22 graus, les mínimes al voltant dels 10.

I el diumenge ja tindrem més núvols, sobretot sobre la línia de la costa, on pot ploure amb més ganes, les màximes seran de 24 graus i les mínimes de 13.

La mar estarà una mica agitada, i tindrem onades que aniran incrementant la potència des dels 50 cm als dos metres i mig. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 19 graus i el vent bufarà amb intensitat moderada, però també s’anirà animant i passarà de cops màxims de 6 km/h a 35 km/h, serà de sud i est, tindrem un mini tastet de llevantada.

Llevantada que ja pot ser important durant la setmana vinent, quan podem tenir tempestes fortes de dilluns a dijous que poden ser violentes. Les màximes no s’enfilaran tant i tindrem màximes que baixaran fins al 16 graus, ara sí, ja de plena tardor, les mínimes rondaran els 10 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*