Més d'un centenar de persones participen a la Festa Motera solidària d'Afatram

Un centenar de persones han participat aquest diumenge a la Festa Motera d’inclusió social organitzada per Afatram, que agrupa els pares, mares i tutors de persones discapacitades a la comarca del Baix Empordà. La festa, que es va celebrar a la zona esportiva de Calonge, arribava a l’onzena edició amb l’objectiu de fer propostes lúdiques per a les persones amb discapacitat, i també fomentar la seva participació, fer-los més visibles socialment i facilitar la seva inclusió.

Aquesta activitat comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, de la Colla Gegantera de Calonge i també del Motogrup Pirates de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*