La Cuina de l'Empordanet se suma al projecte 'Parant taula'

La Cuina de l’Empordanet s’ha sumat al projecte ‘Parant taula’, impulsat per l’Associació de Ceramistes de la Bisbal, que va néixer amb l’objectiu de promocionar la ceràmica local. Enguany, s’ha fet un pas endavant per tal d’enfortir el vincle amb el món de la restauració.

En aquest sentit, la incorporació de La Cuina de l’Empordanet al projecte permetrà donar a conèixer la qualitat de la cuina i dels productes del territori i, al mateix temps, també servirà per mostrar un ofici tradicional i emblemàtic com el de ceramista.

La presentació de la nova edició de ‘Parant taula’ va tenir lloc el passat dimecres 18 de setembre al Terracotta Museu de la Bisbal.

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu gastronòmic que aplega 20 professionals de la cuina i de la restauració, i que fa molts anys que treballa en la difusió de la cuina del Baix Empordà i dels productes de proximitat i de temporada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*