La primera setmana de la tardor ha estat variable, amb dos episodis de precipitació que han deixat uns 30 litres per metre quadrat i que van causar inundacions a la costa el passat cap de setmana. Però a partir de dilluns el temps es va estabilitzar i hem tingut domini del Sol, amb màximes de fins a 30 graus i mínimes d’entre 11 i 15 graus.

I aquest cap de setmana continuarem amb la variabilitat, tindrem intervals de núvols que s’aniran fent més densos a partir de divendres al migdia i que es mantindran el dissabte, diumenge ja faria molt més Sol.

Les precipitacions poden aparèixer només el divendres a la tarda amb certa intensitat i sobretot més cap a l’interior i a l’oest, costarà que arribin a la costa, que quedaria al marge de les pluges, dissabte i diumenge ja no hauria de ploure.

Dissabte serà un dia variable, amb estones de núvols i altres amb força sol. Les temperatures màximes seran suaus, de 25-26 graus, i les mínimes es quedaran al voltant dels 15 graus.

Diumenge farà més Sol i les temperatures seran més altes, al voltant dels 27 graus.

La mar estarà calmada, però en alguns moments podem tenir onades de fins a 125 cm d’alçada. La temperatura de l’aigua serà d’uns 21 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de 15 km/h, el vent serà de sud-est, amb algunes entrades de tramuntana.

Durant la setmana vinent es mantindrà aquesta meteorologia variable, amb intervals de núvols i temperatures altes, fins als 28 graus. Les temperatures baixaran però a partir de dimecres, es notarà bastant, amb màximes de 21 graus. Dimecres tindrem alguna tempesta que refrescarà l’ambient.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*