Per aquest cap de setmana esperem un temps tranquil, amb intervals de núvols que deslluiran el Sol, això sí, i que seran més densos el diumenge.

La pluja no ens acabaria d’arribar per ben poc, doncs les tempestes del sud que descarregaran al País Valencià no pujaran tant cap al nord i la precipitació es quedaria a l’interior i oest de Catalunya.

Dissabte el Sol quedarà enteranyinat per intervals de núvols prims. Les màximes seran suaus i molt agradables, de 26 graus, i les mínimes estaran al voltant dels 16 graus.

I el diumenge ens arribaran núvols ja més densos, procedents del sud on les tempestes poden ser intenses, pluja que no arribaria a la costa del nord-est. Les temperatures es mantindrien igual que dissabte, 26 de màxima i 16 de mínima.

La mar estarà alterada, i podem tenir onades de fins a 150 centímetres a la platja, amb situació de llevant. La temperatura de l’aigua serà d’uns 21 graus.

El vent serà moderat, amb cops de fins a 20 km/h, el dissabte bufarà de nord-est i el diumenge en canvi de sud-est.

Durant la setmana vinent ens mantindria aquesta meteorologia de pretardor, amb intervals de núvols que poden ser ja més densos a partir de dimarts. Les temperatures seran suaus, amb 27 de màxima i uns 15 de mínima, i en principi no esperem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*