A punt de canviar d’estació, els darrers dies de l’estiu han estat prou tranquils i amb la meteorologia pròpia de l’època, amb temperatures agradables. Les màximes han estat oscil·lant entre els 28 i els 32 graus, i les mínimes s’han mogut entre els 11 i els 16 graus. Hem tingut bàsicament domini del Sol, però també intervals de núvols amb dos episodis de precipitació que ens han deixat uns 4 litres per metre quadrat.

Però aquest cap de setmana tot canvia i tindrem un panorama ben diferent, amb núvols que s’aniran fent més i més densos des de divendres i deixaran el cel cobert tot el cap de setmana.

Les precipitacions en arribaran des del sud oest i poden ser importants cap a l’interior ja el divendres i sobretot el dissabte arreu, en canvi diumenge s’anirien retirant.

Així que dissabte tindrem una jornada ben gris i ja típica de la tardor, amb núvols densos i precipitacions generalitzades. Les temperatures màximes seran suaus, de 24 graus, i les mínimes es quedaran al voltant dels 14, tindrem 10 graus d’amplitud tèrmica.

I el diumenge tindrem el mateix rang de temperatures i les precipitacions s’aniran retirant cap al nordest i perdran força, però es poden reactivar a partir de mitja tarda, les tempestes de tarda seran les protagonistes aquest cap de setmana.

La mar estarà agitada, i podem tenir onades de fins a dos metres i mig d’alçada a la platja, amb temporal de llevant. La temperatura de l’aigua serà d’uns 21 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de 20 km/h, sempre amb domini del vent del l’est.

El dilluns a primera hora del matí entrarà la tardor astronòmica i aquesta primera setmana de la nova estació ens portarà temperatures suaus, amb màximes de 26 graus i mínimes de 13 graus, amb domini general del Sol amb alguns intervals de núvols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*