welcome-pack platja d'aro

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro impulsa enguany la segona edició del seu Welcome Pack, un talonari amb ofertes, descomptes i promocions a 53 establiments i serveis del municipi en sis àmbits: moda i bellesa, calçat i complements, òptica, allotjament i restauració, oci i serveis i oci nocturn. La iniciativa va sorgir l’any 2018 en el marc del Consell Local de Desenvolupament Econòmic i entre les dues edicions se n’han editat 35.000 exemplars i s’ha incrementat un 6% el nombre de participants. 

El producte s’ofereix als participants de diferents esdeveniments que es portin a terme al municipi -esportius o congressos-, als usuaris de creuers que visiten la vila, i també als turistes allotjats als diferents establiments turístics, hotels, aparthotels, càmpings o apartaments turístics. Algunes de les ofertes són descomptes entre el 5 i el 50%, obsequis i regals com a complements de les compres principals o promocions 2×1. Un producte que té la voluntat d’esdevenir un atractiu per al visitant i convertir-se un estímul per fer shooping tot l’any i de manera transversal en els diferents tipus de d’establiments i alhora contribuir també a consolidar el municipi com a centre comercial i d’oci a cel obert.

Concretament hi participen com a establiments col·laboradors de moda i bellesa Agua Dulce, Azulik, Brighty&Co, Cantamañanas, Chesco by Chedes, Mamá Oso, Mar Franc, Marina Bany, Maverick’s, Patricia Lara, SP Worshop, Yul, Alba Brenes Benestar, Centre d’estètica Harmony, Pureness i Rituals. A les botigues de calçat i complements Bo3, Strike, Joieria Rodriguez i Rellotgeria i joieria Robert’s; i a les òptiques Platja d’Aro, Gràcia i Montserrat Sala. També als hotels Aromar, Bell Repós, Bulevard, Costa Brava, Planamar, Platja d’Aro i La Marina; als restaurants Aradi, Arròs i Peix, Catalina, La Proa, La Riera, The Grill BB, Sa Cova i a la xurreria Jofre. En diverses opcions d’oci i serveis com el Parc Aquàtic Aquadiver, Club de Golf Platja d’Aro, Complex Esportiu Riembau, Aro Bowling, Girorooms Travel, Diving Center Ictinio, Minigolf Vall d’Aro, Pitch&Putt Platja d’Aro i parada de taxis de Platja d’Aro; i en l’àmbit de l’oci nocturn Assac, Be Out, El Secret, Gib’s, Inox, Malibu, Tam Tam i Zsa-Zsa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*