mirador gavarres

Palafrugell ha construit un dels miradors amb les millors vistes de la Costa Brava. El mirador,  sobre una plataforma metàl·lica i de fusta  es troba a la muntanya de Sant Sebastià, amb uns 58 metres quadrats i una capacitat per a unes 25 persones.

El mirador permet tenir unes excel·lents vistes que van des de les Gavarres, passant per Mont-ras, Palafrugell o fins i tot el Canigó.

Cal destacar que Sant Sebastià de la Guarda és l’espai més freqüent de visitants del municipi, sobretot durant la temporada turística de l’estiu. El Conjunt Monumental és el testimoni de l’ocupació d’un lloc privilegiat des de fa, al menys, 2.600 anys. S’hi pot visitar un jaciment ibèric (segles VI a I aC) recentment consolidat i senyalitzat, una torre de guaita del segle XV (Bé Cultural d’Interès Nacional), una ermita i hostatgeria del segle XVIII i un far del segle XIX.Tot, al cim d’una muntanya amb penya-segats sobre el mar i amb una de les millors panoràmiques de la Costa Brava, i si el dia és clar, la vista arriba fins als Pirineus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*