La Fira de Vins i Caves de Catalunya a la Costa Brava arriba a la seva 39ª edició

Per segon any consecutiu, la plaça de Can Mario de Palafrugell serà el punt neuràlgic de la Fira de Vins i Caves de Catalunya, que els dies 30 i 31 d’agost, i 1 de setembre, arribarà a la 39ª edició.

Una vuitantena de cellers i més de cent referències diferents seran presents a la fira amb una gran representació de la DO Empordà. Enguany, com a novetat, cal destacar que la fira avança el seu horari d’obertura, que serà de 19h a 23h.

La presentació de la Fira ha tingut lloc aquest dimarts a la plaça del Vi de de Girona, on hi han participat el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca; el director d’Incavi, Salvador Puig; l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i la presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé.

Durant la fira els assistents també podran gaudir de tastets de formatges artesans per acompanyar. Enguany s’oferirà una selecció de quatre varietats diferents provinents de les províncies de Tarragona amb el formatge Garrotxa de Sant Gil d’Albió, de Lleida amb el formatge Tou dels Til·lers de Tros de Sort, i de Girona amb el formatge Puigpedrós de Molí de Ger, i el formatge madurat d’ovella de Roura Soler.

A la Fira de Vins i Caves de Catalunya també hi haurà lloc per la cultura. De fet, l’elecció de la plaça Can Mario com a indret no és casual, ja que es tracta d’un lloc emblemàtic per la seva relació suro-tapera altament lligada a la producció i elaboració del vi a Catalunya i arreu del món. Aquesta aclucada d’ullet per a relacionar el vi amb el món cultural no acaba amb el Museu del Suro i les activitats que s’hi han programat, sinó que va més enllà amb la col·laboració d’altres entitats culturals com són la Fundació Vila Casas i el Dipòsit Modernista que, durant l’horari de la fira, obriran les seves portes de manera gratuïta a tots els visitants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*