Aquest cap de setmana esperem un temps molt i molt tranquil, amb núvols prims només davant de la costa, però res més, serà un cap de setmana amb domini total del Sol.

Les pluges no ens arribaran de moment i les precipitacions només apareixeran lluny de nosaltres, a Galícia i sobre tot a Itàlia, així que tindrem un perfecte cap de setmana de platja.

Dissabte tindrem Sol,  només podem tenir alguns núvols més densos sobre el mar, que no ens han de preocupar. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 30 graus, les mínimes rondaran els 17.

I el diumenge serà una jornada idèntica, potser tindrem algun núvol prim més, i la màxima serà més suau, de 29 graus, mínima de 18.

La mar serà una bassa d’oli, i estarà ben plana, les onades de fins a 125 cm que hi haurà mar endins no arribarien a la costa, la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25 graus. I el vent vindrà del sud i del sudest i serà només una brisa suau, amb cops màxims de només uns 10 km/h.

Durant la setmana vinent esperem un canvi de temps, les màximes de fins a 30 graus començaran a baixar el dimarts i ja pràcticament durant tota la setmana es quedaran cap als 26 graus, notarem una certa refrescada, les mínimes estaran cap als 17 graus i podem tenir algunes tempestes dimarts i dijous.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*