Per aquest cap de setmana esprem un temps tranquil, amb núvols densos el divendres, que es retiraran el dissabte, quan tindrem força Sol, però el diumenge tornaran a guanyar força.

Malgrat els núvols les precipitacions no ens acabarien d’arribar, el divendres es quedaran lluny a ponent, dissabte farà bon dia, i diumenge podríem tenir alguna gota al vespre procedent de les tempestes d’evolució diürna que dominaran el Pirineu.

Així que dissabte farà bon temps, sense núvols, només podem tenir alguns núvols més densos que estaran atrapats ben bé sobre la platja. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 30 graus, les mínimes al voltant dels 18.

I el diumenge tindrem més núvols, sobretot a la línia de la costa, les màximes seran de 30 graus i les mínimes de 19.

La mar estarà prou calmada, però podem tenir onades en algun moment de 125 cm a la platja. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 23 graus, ha baixat una mica.

I el vent serà bàsicament de component sud, amb alguns moments canviant a tramuntana, amb cops de fins a 35 km/h.

Durant la setmana vinent les màximes no s’enfilaran tant i tindrem màximes que no superaran els 31 graus, les mínimes seran xafogoses a principis de setmana, amb 19 graus, després ja baixarien fins als 16 graus i no esperem pluges importants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*